Ouders opgelet:

Ontdek hoe ook jouw kind vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan en zichzelf staande kan houden tegen pestkoppen
Dé training voor meer zelfvertrouwen!

Herken je dit:

Laat je kind zich soms gemakkelijk over zich heenlopen?

Heeft je kind moeite om grenzen te herkennen en aan te geven?

Voelt je kind zich weleens onzeker?

Ervaar je dat je kind moeite heeft met het omgaan met boosheid?

Vind je kind het lastig om contact te maken met anderen?

Wordt je kind gepest of pest je kind andere kinderen?

Zit je kind veel op internet en mag je kind meer gaan bewegen?

Herken je één van bovenstaande punten? Lees dan vooral verder!

Indien je kinderen hebt en je maakt je zorgen of ze het zullen gaan redden in deze (steeds hardere) maatschappij, of je maakt je druk omdat je kind te dik, te dun of gewoon nog niet sterk genoeg is, blijf dan verder lezen.

Want wat ik ga onthullen is misschien wel het beste advies dat je kan krijgen om je kind fysiek en mentaal sterker te krijgen.

Warrior Skillz heeft mijn dochter geholpen om zich sterk en weerbaar te voelen

Laat mij het uitleggen: Mijn naam is Youri Swart en ik ben oprichter en eigenaar van Warrior Academy Nederland waar wij kinderen uit heel Nederland leren hoe ze fysiek, mentaal en emotioneel sterker worden.

Al vanaf 2007 hebben letterlijk meer dan honderdduizend kinderen mijn trainingsprogramma gevolgd en hiermee succesvolle resultaten behaald.

Dit is iets waar ik ontzettend TROTS op ben en graag ook van alle daken af aan het schreeuwen ben omdat heel veel kinderen dit zo goed kunnen gebruiken.

Maar er is iets waar ik absoluut NIET trots op ben… en dit heb ik eerlijk gezegd jarenlang ‘geheim’ gehouden…

Doordat ik een aantal jaren geleden een ‘aha-moment’ kreeg op een verjaardagsfeestje van een goede vriend, besefte ik dat hetgeen dat ik zo graag voor mijzelf wilde houden eigenlijk mijn GROOTSTE KRACHT was.

Op het feestje gingen we uiteraard een dansje wagen en met de nodige drankjes op (toen ik nog alcohol dronk) gingen we steeds soepeler dansen…

tenminste dat dacht ik… lol

Een van de genodigden was Daphne, zij was een oud klasgenoot op de basisschool.
We praatten wat bij, haalde mooie verhalen van vroeger op en daarna gingen we weer dansen.

Hoe later het werd en hoe meer drankjes erin gingen kwamen veel mensen wat losser en was de schroom ervan af. Dit gebeurde ook bij Daphne.

Ze kwam naar mij toe en ze zei uit het niets ‘Jij hebt mij vroeger op school gepest’, en aan haar LICHAAMSTAAL en de blik in haar ogen zag ik dat het iets met haar deed.

Ik schrok ervan en dit was mijn AHA MOMENT omdat ik hierdoor eigenlijk pas besefte dat ze hier na meer dan 20 jaar nog steeds ‘last’ van had en het nu eindelijk een keer tegen mij kon zeggen.

Natuurlijk bood ik direct mijn EXCUSES aan voor wat ik op de basisschool had gedaan.

JA en dit is wat ik jarenlang verborgen had willen houden omdat ik vroeger een enorme PESTKOP was en veel andere kinderen zowel fysiek als mentaal pijn deed.

Dit was iets waarvoor ik mij SCHAAMDE.

Hierdoor kwam het besef dat mijn drive, mijn passie mijn motivatie en inspiratie nog sterker is geworden om kinderen de vaardigheden te leren zodat ze goed kunnen omgaan en beschermen tegen kinderen zoals IKZELF vroeger was.

Doordat ik als geen ander weet wat er allemaal nodig is om het vol zelfvertrouwen op te nemen tegen pestgedrag en je van goeden huize moet komen hier weerbaar tegen te zijn heb ik mijn ZWAKTE omgezet in iets KRACHTIGST.

Want het beste wat ik kan terugdoen om dit enigszins ‘goed te maken’ is iets geweldig goeds terug te doen en daarvoor is het mijn missie om HEEL NEDERLAND te helpen om sterker en weerbaarder te worden!

(Als je iets doet doe het dan goed en dat 10x ;-))

Een Praktisch en Resultaatgericht programma voor kinderen

De oefeningen die we in het programma doen hebben een positieve impact op de kinderen die ik al reeds getraind heb.

Nu hebben we een ONLINE-programma ontwikkeld zodat alle kinderen uit alle hoeken van Nederland vanaf iedere locatie (met wifi) op een snelle en effectieve manier kunnen meedoen en hiermee geholpen kunnen worden.

Je kan erop rekenen dat je kind met dit programma een beter uithoudingsvermogen en een sterker en flexibeler lichaam gaat krijgen.

De oefeningen zullen leiden tot minder stress, meer rust en zelfvertrouwen en de twee kwaliteiten welke we allemaal als ouder willen bij onze kinderen: zelfrespect en gemoedsrust.

En kinderen hebben vandaag de dag deze kwaliteiten MEER dan OOIT nodig.

Over de hele wereld zien we jongens en meisjes die onzeker zijn, overgewicht hebben, mentaal zwak of gewoon dwaas zijn.

Vaak komt dit doordat ze te weinig bewegen op scholen en uiteraard ook veel tijd doorbrengen voor de televisie en elektronische toestellen.

Om je kind letterlijk in beweging te krijgen en te gaan trainen heb ik een online-programma ontwikkeld waarbij ik als het ware zijn of haar 1 op 1 coach ben en in de huiskamer je kind atletischer, sterker, flexibeler en mentaal fitter maak.

Je Zoon Superman – Je Dochter Mega Mindy

Ga eens terug naar het moment toen je als kind naar de superhelden keek zoals Spiderman, Superman, Wonder Woman, Mega Mindy, De Hulk en ga zo maar door.

De kans is groot dat wanneer je nu weer zo’n superhelden film gaat kijken je weer enthousiast wordt.

Dat is waar fantasie en realiteit bij elkaar komen en jij stiekem visualiseert hoe het zou zijn als jij van gebouw naar gebouw kan springen, mensen hun levens kan redden en treinen kan tegenhouden die op het punt staan om te ontsporen…en ga zo maar door.

Maar er is GEEN trainingsprogramma of handboek waarbij je op zijn minst het GEVOEL krijgt alsof je een superheld bent. Hiervoor hebben we het Warrior Skillz Onlineprogramma ontwikkeld.

Uiteraard beloof ik je niet dat je kind treinen gaat optillen en dat soort dingen, maar de SUPERHELD in zichzelf gaat wakker maken.

Natuurlijk doe je als ouders er alles aan om met je kind aan de slag te gaan en uit ervaring nemen de kinderen het gemakkelijker aan van een ander dan hun ouders.

Ik zal je kind stap voor stap begeleiden zodat hij of zij sterker gaat denken over zichzelf en het zelfvertrouwen zal gaan groeien.

Dit gaat zich vertalen in grotere gevoelens voor eigenwaarde, zelfrespect en gemoedsrust.

Kijk niet vreemd op dat je kind na een aantal weken zich thuis en op school beter gaat gedragen 😉

Voordelen van de online-training

  • Je kunt ieder moment beginnen.
  • Vanuit je eigen huis, in eigen tijd & tempo te volgen.
  • Samen met broer/zus of vriend/vriendin te volgen 🙂

Vragen

Kan ik meteen starten?

Ja. Na inschrijving krijg je meteen toegang tot de online-training.

Hoe lang duurt de online-training?

6 maanden.

Heb ik meteen toegang tot alle lessen?

Nee. Om te voorkomen dat je je verslikt in de hoeveelheid informatie, worden de lessen in ‘hapklare brokjes’ aangeboden. Iedere week komt er een nieuwe videoles vrij.

Hoeveel tijd kost deelname aan de online training?

Maak wekelijks een half uur tijd vrij om de les te bekijken en om erop te reflecteren.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?

De online-training is het meest geschikt voor kinderen van 5 t/m 14 jaar.

Krijgt mijn kind ook huiswerk?

Ja, maar niet zoals op school 😉
Iedere les heeft een weekopdracht, die je kind gaat helpen om het geleerde direct in de wereld van je kind te integreren. Want daar moet het immers gebeuren! De opdrachten kosten geen extra tijd. Je kind past het namelijk toe in zijn/haar dagelijkse leven.

Help! Is mijn kind al ‘verpest’?

Deze vraag werd mij vaak gesteld in de jaren dat ik kinderen begeleid. Ik kan je geruststellen: maak je niet te veel zorgen. Je kinderen ontwikkelen zichzelf met vallen en opstaan. Het is nooit te laat om te leren! Het goede nieuws is dat de omgeving van je kind direct reageert op zijn/haar positieve ontwikkelingen 🙂


Doe mee aan de online-training en ervaar zelf wat het effect is!

Filmopnames van NPO3 waarbij ik uitgenodigd was als ‘Anti pesten expert’

8 Redenen waarbij Warrior Skillz Onlineprogramma het leven van Je kind veranderd

Het zelfvertrouwen van je kind zal worden vergroot

Je kind wordt weerbaarder en komt meer voor zichzelf op

Het algehele lichaam van je kind wordt fysiek sterker

Je kind heeft meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden om voor zichzelf op te komen in voor hen lastige situaties.

Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing.

Je kind gaat zijn of haar eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen.

Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik

Je kind kan zichzelf op een proportionele wijze beschermen en verweren.

Meld je kind vandaag aan!

Laat je kind meedoen met het Warrior Skillz onlineprogramma je kan hier nu voordelig gebruik van maken voor slechts 570 euro bij betaling in 1 keer of termijnbetaling 6x 100 euro (bedragen zijn incl. btw).

Je kind zal toch al vaak achter het internet zitten en maak hiervan juist gebruik om met iets waardevols aan de slag te gaan!

BONUS 1:
Warrior Life Skillz ‘Checklist’
– Een perfecte tool om je kind meer respect te leren hebben voor zichzelf en anderen, zelfdiscipline te leren ontwikkelen (o.a. zijn of haar eigen spullen gaat OPRUIMEN! Waarde? Onbetaalbaar 🙂

BONUS 2:
1 jaar lang toegang + updates. 
Wanneer je nu de investering maakt in deze training behoud je voor een heel jaar lang toegang tot de volledige training.

 

Dit is wat andere ouders zeggen

 

 

Youri Swart – Vader | Atleet | Trainer/Coach | Inspirator

Youri is oprichter en eigenaar van Warrior Academy, hij verzorgt al vanaf 2007 trainingen. In 2011 heeft hij het roer omgegooid om zich volledig te focussen op het lesgeven (Fulltime).

Inmiddels heeft hij een succesvolle trainers team opgeleid die door heel Nederland trainingen voor particulieren en bedrijven verzorgen.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.