Start Vereisten en Niveaus voor Trainers

Wat moet je doen om te kunnen slagen met deze cursus?

De cursus bestaat uit drie hoofdonderdelen:

Online Training – Dit deel van de cursus bevat video’s, opdrachten (PDF), quizzen en je eindexamen. Om het beste resultaat te behalen in de cursus raad ik je aan om een notitieboekje bij je te hebben om uitgebreide aantekeningen en notities etc te maken.

Opdrachten en werkbladen – Alle opdrachten en werkbladen kunnen worden gedownload vanuit de verschillende secties van deze cursus. Zodra een opdracht of werkblad is voltooid overhandig je hem aan je opleidingsbegeleider om hem te beoordelen. Elk werkblad heeft een specifieke scores die nodig is om de cursus tot een succes te maken. De werkbladen en je urenregistratie maken deel uit van de trainingsmodules en moeten minimaal een voldoende krijgen om naar de volgende module te gaan.

Tijd op de mat – Elk trainingslevel vereist een bepaalde hoeveelheid training op de mat. Het leren en toepassen van alle concepten van deze cursus zal je helpen om je te ontwikkelen tot een TOP instructeur. Maar alles wat je hebt geleerd zal je moeten oefenen en moeten kunnen toepassen als je echt wil slagen.

In het onderstaand overzicht worden de verwachtingen en eisen uitgelegd zodat je kan uitblinken op elk instructeurs level!

Hoofdstuk inhoud