Start introductie

Welkom bij de Instructeurs Certificering Cursus van Warrior Academy!

Mijn naam is Youri Swart en ik zal tijdens deze cursus je instructeur zijn. Als je tijdens deze cursus nog vragen of opmerkingen hebt, raad ik je aan om contact op te nemen met de desbetreffende trainer welke aangesteld is voor je certificering.

We zullen je helpen.

Lees hieronder om erachter te komen hoe deze cursus precies werkt en wat je kunt verwachten, en wat er gebeurt als je geslaagd bent.
Voordat we verder gaan zal ik eerst een stukje uitleggen over mijn achtergrond:

Op mijn 6e ben ik begonnen met judo en sta nu bijna meer dan 30 jaar op de mat! Op mijn 18e ben ik begonnen met lesgeven, doordat mijn trainer toentertijd hulp nodig had.

Helaas was mij toen niet geleerd hoe ik goed moest lesgeven en het was meer zoiets van ‘Hey Youri, kan jij vanavond een les voor mij overnemen want ik ben ziek’.

Als 18 jarige stond ik daar dan zonder leservaring voor een groep volwassenen welke allemaal ouder dan ik waren…

Ik zal niemand aanraden om zijn of haar carrière in de vechtsport op deze manier te beginnen zonder hiervoor een gedegen training te volgen.

Gelukkig voor jouw hebben we deze training ontwikkeld om jouw de juiste manier te leren!

REPORTAGE YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Tijdens deze cursus zullen we je meenemen in de 3 verschillende tools:

  • Tactieken
  • Strategieën
  • Training

Om ook van jouw een geweldige trainer te maken 😉

Alles van de juiste COMMUNICATIE tot aan wanneer jij je les moet stilleggen en op ‘de rode noodknop’ moet drukken omdat er iets fout gaat tijdens je les.

We zullen je alles gaan leren.

Tijdens deze cursus zijn er verschillende opdrachten, vragen etc. welke je zal moeten volbrengen, met de nodige uitdagingen welke je zal krijgen buiten deze online training.

Een uitdaging die je moet uitvoeren in een les of een uitdaging welke je moet uitvoeren wanneer je in interactie bent met een leerling of een ouder/verzorger. Of gewoon een opdracht welke je moet uitvoeren en invullen en na laten kijken door je trainer.

Alles bij elkaar gaan we van jouw een complete trainer maken, welke goed kan communiceren en een expert is in het maken en bouwen van relaties tussen jouw en je leerlingen. Zodat jij ook een van de TOP trainers kan zijn die er rondlopen.

Daarbij is het maken van ‘mat-uren’ verplicht om door te gaan in deze cursus en wordt je hierin begeleid en beoordeeld door je trainer van het implementeren van hetgeen wat je in deze cursus leert toepast in de praktijk (op de mat).

Succes en zie je in de volgende les!

Coach Youri

Youri Swart