Selecteer een pagina

Ouders opgelet:

Ontdek hoe ook jouw kind een geweldige zomervakantie zal beleven en tegelijkertijd vaardigheden leert voor de rest van zijn/haar leven
Hét zomerkamp voor meer zelfvertrouwen!

Herken je dit:

Laat je kind zich soms gemakkelijk over zich heenlopen?

Heeft je kind moeite om grenzen te herkennen en aan te geven?

Voelt je kind zich weleens onzeker?

Ervaar je dat je kind moeite heeft met het omgaan met boosheid?

Vind je kind het lastig om contact te maken met anderen?

Wordt je kind gepest of pest je kind andere kinderen?

Zit je kind veel op internet en mag je kind meer gaan bewegen?

Herken je één van bovenstaande punten? Lees dan vooral verder!

Leren voor jezelf op te komen, nieuwe vrienden maken en chillen bij het kampvuur op het strand; dat is Warrior Camp.

Warrior Academy organiseert onvergetelijke kampen voor jeugd tussen de 10 en 17 jaar oud.

Een week lang plezier en (leren) wij je tiener onder andere:

 • Zelfverdediging(het allerbeste uit het Judo, Karate, Kickboksen, Braziliaans Jiu Jitsu, Self Defense, Kung Fu, PDR SPEAR. en meer)
 • Zelfbeheersing (agressieregulatie, omgaan met boosheid)
 • Flexibiliteit (het leren vallen etc.)
 • Levenslessen (zoals onder andere: doelen stellen, respect, (zelf-)discipline, houding, vertrouwen, focus, teamwork, goede manieren, doorzettingsvermogen)
 • Zelfreflectie
 • Motorische bewegingsoefeningen (coördinatie)
 • Zelfvertrouwen
 • Ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden
 • Assertiviteit (o.a. herkennen van grenzen en grenzen aangeven)
 • Eigen bewustzijn en zelfontplooiing
 • Heel veel plezier!

Je verblijft op een te gekke camping waar we een ‘Tiener Chill’ hebben neergezet zodat ze naast het vele bewegen ook even heerlijk kunnen ontspannen en connecten met elkaar.

 Ouderinformatie

ONVERGETELIJKE VAKANTIES

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Bij Warrior Camp® zijn we ons er zeer bewust van dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen.

Onze Warrior Camp® bieden een totaalpakket van verblijf, trainingen, 24 uur zorg en aandacht, maaltijden en tussendoortjes. De kinderen zijn bij Warrior Camp® in een andere omgeving, de hele dag buiten en actief bezig met unieke sporten.

Dat maakt een Warrior Camp® tot een onvergetelijke ervaring!

 WAT MAAKT WARRIOR CAMP® ZO SPECIAAL?

De zomerkampen van Warrior Camp® zijn ontstaan vanuit het enthousiasme van het trainersteam welke al jaren trainingen en kampen verzorgen aan tieners.

Het team van Warrior Camp® is 24 uur per dag met de kinderen. De trainers is tevens de begeleider van het kamp. Door continu bij de kinderen aanwezig te zijn worden bijvoorbeeld tekenen van heimwee snel herkend.

Na een Warrior Camp® komen kinderen thuis met een hele rits nieuwe vrienden. De ontspannen sfeer in een zomerkamp bevordert het sluiten van vriendschappen. De begeleiders van de Warrior Camp® zien vaak in één oogopslag wie goed met wie kan opschieten. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen met elkaar in contact komen.

Uit ervaring weten wij dat ongeveer de helft van de kinderen samen met een broer of zus, of met een vriend of vriendin op zomerkamp gaat. Wij doen ons best om deze kinderen in tentjes naast elkaar te plaatsen. Warrior Camp® maakt gebruik van tweepersoonstentjes.

LEEFTIJDSCATEGORIE

Warrior Camp® is helemaal gericht op kinderen en jongeren. Om de activiteiten zo goed mogelijk toe te spitsen op de capaciteiten, het leerniveau en de wensen van de kinderen, hanteren we verschillende leeftijdscategorieën tijdens de trainingen.

WARRIOR ROOKIES 10 T/M 12 JR
Deze warriors in de dop worden aangestuurd en ondersteund door de oudere deelnemers om zich heen. Leerpunten: hoe om te gaan met het van huis zijn, zelfverzorging en bewustwording van de natuur en elementen om zich heen.

WARRIOR JUNIORS 13 T/M 14 JR
De overgang van Junior naar Master staat hier centraal. De Juniors wordt geleerd bewuste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

WARRIOR MASTERS 15 T/M 17 JR
De Masters helpen mee organiseren, uitvoeren en evalueren. Ze hebben een voorbeeldfunctie voor de jongere deelnemers.

Voor alle leeftijden geldt: wanneer een activiteit te spannend is voor een kind, weten onze begeleiders hoe ze die angst kunnen wegnemen en het zelfvertrouwen van het kind kunnen vergroten. Uiteraard wordt niemand gedwongen tot het uitvoeren van een activiteit.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid voor de kinderen staat voorop. Voor al onze Warrior Camp® hebben wij uitgebreide risicoanalyses gemaakt. Het team van Warrior Academy® is opgeleid in het bewaken van veiligheid. Iedereen houdt zich aan vastgestelde afspraken en regels, zodat de deelnemers in een veilige omgeving zorgeloos van hun zomerkamp kunnen genieten.

Mocht zich toch iets voordoen waarbij medische hulp van toepassing is, dan zorgen wij dat deze snel ter plaatse zal zijn. Dit geldt zowel voor de camping- als de trainingslocaties.

Vragen

Ben ik sportief genoeg om mee te doen?

Omdat de één het sneller leert dan de ander krijg je les op je eigen niveau.

Als ik iets niet durf, mag ik dat onderdeel dan overslaan?

No worries. Jij bepaalt zelf wat je wel en wat je niet durft!! Dus als je even wat minder een held bent dan meld je dat gewoon direct bij een van onze instructeurs.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

We zien dat steeds meer deelnemers zich alleen inschrijven voor de Warrior Camp® omdat de kans dan nog groter is om veel nieuwe vrienden te ontmoeten! Gewoon doen dus!

Kan ik in de groep van mijn vriend/vriendin ingedeeld worden?

Natuurlijk kan jij met jouw vriend/vriendin ingedeeld worden in dezelfde groep. Als je dit doorgeeft bij het boeken,  dan houden wij er rekening mee.

Welke leeftijden mogen aan het Warrior Camp® meedoen?

Het Warrior Camp® is voor 10 t/m 17 jaar.

Krijgt mijn kind ook huiswerk?

Ja, maar niet zoals op school 😉
Iedere les heeft een weekopdracht, die je kind gaat helpen om het geleerde direct in de wereld van je kind te integreren. Want daar moet het immers gebeuren! De opdrachten kosten geen extra tijd. Je kind past het namelijk toe in zijn/haar dagelijkse leven.

Moet ik het van tevoren melden als ik een allergie heb?

Heel graag. Op die manier kunnen wij hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Geef je allergie wel goed aan via het inschrijfformulier bij ‘bijzonderheden’.

Wat zijn de regels ten aanzien van alcohol en roken?

De Warrior Camp® zijn voor sportieve jongeren van 10 t/m 17 jaar. Gebruik van alcoholische dranken, roken of drugs gebruik is daarom op geen enkel moment toegestaan.

Hoe zit het met uitgaan tijdens het zomerkamp?

Op het kampement zijn altijd leuke dingen te doen en deelnemers blijven ’s avonds op de camping of gaan naar het strand voor de spelactiviteiten of het kampvuur. Er is geen gelegenheid om lokale disco te bezoeken 😉

Welke ervaring en diploma’s hebben de instructeurs?

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Kan ik mijn zoon of dochter ook alleen opgeven?

We merken dat steeds meer kinderen het leuk vinden om alleen te komen omdat ze dan meer tijd en gelegenheid hebben om andere deelnemers te leren kennen.

Moet ik een aparte reisverzekering afsluiten?

Check bij uw adviseur of uw kind voldoende is verzekerd voor de reis.

Zijn er nog andere Warrior Camps®?

Ja, we hebben ook kampen zonder overnachting en deze zijn in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar.

Voor meer info www.warrioracademy.nl

Krijgt iedere deelnemer een eigen tent?

Als deelnemer van de Warrior Camp® deel je een tweepersoons tent, ruim genoeg voor een luchtbed en om al je reisbagage in op te bergen. De tenten staan dicht bij elkaar op een afgesloten terrein.

Zijn er momenten dat je iets voor jezelf kan doen?

Tijdens de Warrior Camp® zijn er dagelijks voldoende momenten voor jezelf. Na het trainen is er altijd tijd om even te chillen en ook ’s avonds bepaal je meestal zelf wat je het liefst wilt gaan doen.

Kan ik op het kamp mijn telefoon opladen?

Op het Warrior Camp® kamp kan je dagelijks je telefoon opladen! Op het kampement beschikken we namelijk over diverse oplaad punten.

Wat eten we tijdens de Warrior Camp®?

Tijdens de Warrior Camp® zorgen we voor heerlijke, verse, gevarieerde maaltijden zoals een Indonesische of Mexicaanse maaltijd, Italiaanse pasta’s of een Hollandse schotel. Daarbij gaan we ook natuurlijk BBQ-en!!!

Slapen jongens en meisjes gescheiden van elkaar?

Ja, bij de Warrior Camp® slapen jongens en meisjes gescheiden.

Is er ’s nachts begeleiding op de camping?

Ook ’s nachts zijn er meerdere personen van de begeleiding aanwezig. Daarbij werken we met nachtdiensten en een speciale nachtbel,  dus als je een keertje niet kunt slapen, dan kan je direct bij de begeleiding terecht.

Mijn kind heeft medische bijzonderheden, hoe gaan jullie daarmee om?

Wij besteden graag de nodige extra zorg en aandacht aan uw kind. Vul alle medische bijzonderheden in bij het aanmelden.

Moet ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Het is niet verplicht om een annuleringsverzekering af te sluiten voor de Warrior Camp®. Een reisverzekering en goed dekkende ziektekostenverzekering is wel verplicht.

Op welke locatie is het Warrior Camp®?

De Warrior Camp® is in Almere Flevoland.

We hebben een afgesloten terrein op camping Waterhout
Camping Waterhout Almere
Adres: Trekvogelweg 10, 1316 AN Almere

We gaan op de fiets naar ons trainingslocatie welke op 6 minuten afstand is:
Warrior Academy Nederland (Hoofdlocatie)
Adres: Slufterplantsoen 10, 1316 KX Almere


Doe mee aan het kamp en ervaar zelf wat het effect is!

Camping Waterhout Almere

8 Redenen waarbij Warrior Camp® het leven van Je kind veranderd

Het zelfvertrouwen van je kind zal worden vergroot

Je kind wordt weerbaarder en komt meer voor zichzelf op

Het algehele lichaam van je kind wordt fysiek sterker

Je kind heeft meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden om voor zichzelf op te komen in voor hen lastige situaties.

Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing.

Je kind gaat zijn of haar eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen.

Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik

Je kind kan zichzelf op een proportionele wijze beschermen en verweren.

Meld je kind vandaag aan!

Laat je kind meedoen met het Warrior Camp® je kan hier nu voordelig gebruik van maken voor slechts 490 euro (incl. btw).

Maximaal 20 deelnemers en Vol=Vol

De prijzen* zijn “all in”, dat wil zeggen:

 • Verblijf camping
 • Maaltijden (incl. BBQ)
 • Tussendoortjes
 • Trainingen
 • Materiaalgebruik
 • Extra activiteiten
 • Evt. vervoer naar andere activiteit

*prijzen zijn exclusief evt. fietshuur

Fietsen

Tijdens de zomerkampen maken we veel gebruik van de fiets. De deelnemer dient zelf een fiets mee te brengen. Er is de mogelijkheid een fiets te huren bij ons voor € 27,50 p.p / p.w. Indien de deelnemer geen fiets mee heeft en niet van tevoren heeft aangegeven er een te willen huren, dan dient alsnog een fiets te worden gehuurd op eigen kosten.

 

Dit is wat andere ouders zeggen

 

 

Instructeurs tijdens het Warrior Camp®

De Instructeurs die je kinderen begeleiden tijdens het Warrior Camp® zijn allemaal opgeleid door warrioracademy.nl. Ze zijn ook allemaal gecertificeerd met het Eerste Hulp voor Kinderen certificaat en zijn in bezit van een VOG. Daarnaast hebben we diverse trainers die opgeleid zijn in het Rots en Water programma.