sportieve, veilige en leuke kinderkampen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar in almere en omgeving!

 

 

HERKEN JIJ DIT?

Vind je het moeilijk om je kind gedurende de vakantieperiode bezig te houden?

Wil je er zeker van zijn dat je kind een onvergetelijke vakantie beleeft?

Wil je dat dit ook een leuke en educatieve ervaring is?

Zie je graag dat je kind zowel fysiek als mentaal weerbaarder wordt?

Heb je het gevoel dat je kind te veel tijd online doorbrengt en wil je dat ze tijdens de schoolvakanties actief en betrokken zijn?

Vraag je je af hoe je je kind kunt stimuleren om nieuwe vrienden te maken en daarmee zijn/haar sociale vaardigheden kunt verbeteren?

Dit is écht allemaal mogelijk!

Met ons Warrior Skillz Kinderkamp zal je kind

Zijn/haar zelfvertrouwen vergroten

Weerbaarder worden en beter voor zichzelf leren opkomen

Fysiek sterker worden

Een betere emotie- en zelfbeheersing hebben

Beter zijn/haar eigen gevoelens en grenzen kunnen aangeven én die van de ander onder- herkennen

Een betere houding en uitstraling hebbben

Leren hoe hij/zij zijn/haar stem het beste kan gebruiken

De creativiteit van je kind naar het volgend level!

Ons kinderkamp bevat ook creatieve lessen zoals schilderen, tekenen, knutselen en nog veel meer!

Dit is slechts een van de vele voordelen die zijn inbegrepen wanneer je kind meedoet! Reserveer vandaag nog een plek voor je kind!

dans- en gymnastieklessen!

Muziek, ritme en nog veel meer! Je zult een enorme verbetering zien in de kracht, coördinatie en flexibiliteit van je kind!

De dans- en gymnastiek lessen zijn zijn perfect voor jongens en meisjes en ze zijn inbegrepen wanneer je kind meedoet met het kamp! Yihaaa!

* Dit zal een keuze onderdeel zijn in het kinderkamp

Uitdagende teamsporten!

Jouw kind zal elke week plezier beleven aan verschillende sportactiviteiten! Reserveer vandaag een plek voor je kind, we hebben beperkte plekken beschikbaar per vakantieweek!

 • – Voetbal
 • – Basketbal
 • – Volleybal
 • – Vlag voetbal
 • – Honkbal
 • – En nog veel meer

Zelfverdediging en WEERBAARHEIDSTRAININGEN van Warrior skillz zijn inbegrepen!

Wij helpen je kind om zijn/haar zelfvertrouwen te vergroten en zelfdiscipline en respect te ontwikkelen. Daarbij leert hij/zij om grenzen aan te geven en met pestgedrag om te gaan. Zowel fysiek als verbaal kan je kind zichzelf dan beschermen.

Tijdens de Warrior Skillz® trainingen leren wij je kind onder andere:

 • Zelfverdediging (het allerbeste uit het Judo, Karate, Tae kwon-do, Braziliaans Jiu Jitsu, Kung Fu, PDR SPEAR en nog veel meer)
 • Zelfbeheersing (agressieregulatie, omgaan met boosheid)
 • Flexibiliteit (leren vallen, etc)
 • Warrior Life Skillz – Levenslessen (doelen stellen, respect, (zelf-)discipline, houding, vertrouwen, focus, teamwork, goede manieren, doorzettingsvermogen )
 • Zelfreflectie
 • Motorische bewegingsoefeningen (coördinatie)
 • Zelfvertrouwen
 • Ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden
 • Assertief zijn (o.a. herkennen van grenzen en grenzen aangeven)
 • Eigen bewustzijn creëren en zelfontplooiing
 • En vooral heel veel plezier!

INSTRUCTEURS
De Instructeurs die jouw kinderen begeleiden tijdens de Warrior Skillz® trainingen zijn allemaal opgeleid door Warrior Academy. Ze zijn ook allemaal gecertificeerd in Eerste Hulp voor Kinderen. Daarnaast hebben we diverse trainers die opgeleid zijn in het Rots en Water programma.

Je kind zal het fantastisch vinden om zelfverdediging, weerbaarheid, dans, gymnastiek, buitensporten, educatieve lessen en nog veel meer te combineren

Visual Zelfverdediging - Zelfbeheersing - Zelfvertrouwen

informatie voor ouders

ONVERGETELIJKE KINDERKAMPEN

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen.

In ons kinderkamp bieden wij een totaalpakket van trainingen, zorg en aandacht, drinken en tussendoortjes (lunch zelf meenemen). De kinderen zijn bij ons in een andere omgeving, de hele dag actief bezig met leuke sporten en activiteiten. Dat maakt ons kamp tot een onvergetelijke ervaring!

WAT MAAKT ONS KINDERKAMP ZO SPECIAAL?

De kinderkampen zijn ontstaan vanuit het enthousiasme van het trainersteam, die al jaren trainingen en kampen verzorgen voor kinderen. Ons team is de gehele dag bezig met kinderen. De trainers zijn tevens de begeleiders van het kamp.

Uit onze ervaring blijkt dat kinderen na ons kinderkamp thuiskomen met een hele rits nieuwe vrienden. De ontspannen sfeer in het kamp bevordert het sluiten van vriendschappen. Indien nodig ondersteunen onze instructeurs hierin.

Uit ervaring weten wij dat ongeveer de helft van de kinderen samen met een broer of zus, of met een vriend of vriendin naar het kamp gaat. Wij doen ons best om deze kinderen bij elkaar elkaar te plaatsen of in sommige gevallen dat juist niet te doen 😉

LEEFTIJDSCATEGORIE

Het kamp is helemaal gericht op kinderen van 5 t/m 12 jaar. Om de activiteiten zo goed mogelijk toe te spitsen op de capaciteiten, het leerniveau en de wensen van de kinderen, hanteren we verschillende leeftijdscategorieën tijdens de trainingen.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid van de kinderen staat voorop. Voor al onze kinderkampen hebben wij uitgebreide risicoanalyses gemaakt. Het team is opgeleid in het bewaken van veiligheid. Iedereen houdt zich aan vastgestelde afspraken en regels, zodat de kinderen in een veilige omgeving zorgeloos van hun kamp kunnen genieten.

Veelgestelde Vragen

Ben ik sportief genoeg om mee te doen?

Omdat de één het sneller leert dan de ander krijg je les op je eigen niveau.

Als ik iets niet durf, mag ik dat onderdeel dan overslaan?

No worries. Jij bepaalt zelf wat je wel en wat je niet durft!! Dus als je even wat minder een held bent dan meld je dat gewoon direct bij een van onze trainers.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

We zien dat steeds meer deelnemers zich alleen inschrijven voor het Kinderkamp, omdat de kans dan nog groter is om veel nieuwe vrienden te ontmoeten! Gewoon doen dus!

Kan ik in de groep van mijn vriend/vriendin ingedeeld worden?

Natuurlijk kan jij met jouw vriend/vriendin ingedeeld worden in dezelfde groep. Als je dit doorgeeft bij het aanmelden, dan houden wij er rekening mee.

Welke leeftijden mogen aan het Kinderkamp meedoen?

Het Kinderkamp is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Welke ervaring en diploma’s hebben de instructeurs?

Onze trainers zijn gecertificeerd om les te geven en hebben jarenlange ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Kan ik mijn zoon of dochter ook alleen opgeven?

We merken dat steeds meer kinderen het leuk vinden om alleen te komen, omdat ze dan meer tijd en gelegenheid hebben om andere deelnemers te leren kennen.

Moet ik een aparte reisverzekering afsluiten?

Check bij uw adviseur of uw kind voldoende is verzekerd voor het kamp.

Mijn kind heeft medische bijzonderheden, hoe gaan jullie daarmee om?

Wij besteden graag de nodige extra zorg en aandacht aan uw kind. Vul alle medische bijzonderheden in bij het aanmelden.

Moet ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Het is niet verplicht om een annuleringsverzekering af te sluiten voor het Kinderkamp. Een reisverzekering en goed dekkende ziektekostenverzekering is wel verplicht.

Op welke locatie is het kamp?

Warrior Academy Nederland (Hoofdlocatie)
Adres: Slufterplantsoen 10, 1316 KX Almere


Doe mee aan het Kinderkamp en ervaar zelf wat het effect is!

referenties van ouders

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers zijn gecertificeerd om les te geven en hebben jarenlange ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou en jouw kind te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS). Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). Je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018).

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 3 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om stevig in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft als doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen, die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Het belangrijkste in Youri zijn leven zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie en vrienden. Hij houdt van reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis en inzichten delen met gelijkgestemden.

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Belangrijke dingen om te weten

 1. Onze focus:
  Maak Plezier! Wees Respectvol! Ontwikkel nieuwe vaardigheden!
 1. Dagprogramma kinderkamp in Almere (Dit is een voorbeeld van hoe een dag eruit kan zien):
  08:45  – 09.00      Inloop + Registratie (Welkom door trainers)
  09:00  – 09.30      Ochtend Gymnastiek
  09:30  – 10.30      Warrior Skillz® Weerbaarheid: ‘Anti-Pesten Workshop’
  10.30 – 10.45       Kleine pauze (tussendoortje / drinken)
  10.45 – 12.00       Keuze onderdeel: Balsport, Dansen, Knutselen
  12.00 – 12.30       Warrior Life Skillz® (Karakterontwikkeling en levenslessen)
  12.30 – 13.15       Lunch
  13.15 – 14.15       Warrior Skillz® Zelfverdediging: ‘Hoe bescherm ik mijzelf wanneer het fysiek wordt’
  14.15 – 15.30       Keuze onderdeel: Balsport, Dansen, Knutselen
  15.30 – 15.45       Kleine pauze (tussendoortje / drinken)
  15.45 – 16.45       ‘Vrije tijd’ in de vorm van Lezen, Bordspelletjes, Vrij spelen, Gamen, Watergevecht
  16.45 – 17.00       Afsluiting ‘eindspel’
  17.00 – 17.15       Ophalen door de ouders
 1. Inloop / brengen:
  Elke ochtend tussen 08:45  – 09.00 Indien je te laat bent, laat het ons dan z.s.m. weten. Alle kampactiviteiten zullen om 09:00 beginnen.
 2. Ophalen van je kind:
  Elke middag om 17:00 uur. Indien er iemand anders dan de ouder / verzorger het kind zal ophalen, laat het ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Indien jij je kind later wilt ophalen dan graag contact met ons opnemen voor de mogelijkheden via Info@warrioracademy.nl.
 3. Bij ziekte:
  Indien je kind ziek is, laat je kind dan thuis. Wanneer je kind ziek wordt tijdens het kamp wordt je onmiddellijk gebeld door één van onze trainers om je kind (eventueel) op te halen.
 4. Personeel:
  De instructeurs van het kamp zijn de teamleden die ook de reguliere lessen verzorgen. Voor het verzorgen van algemene taken zoeken wij momenteel nog vrijwilligers. Heb je interesse mail ons dan via Info@warrioracademy.nl.
 5. Locatie:
  Slufterplantsoen 10, Almere (Warrior Academy Almere)
 6. Kleding:
  Warrior Skillz T-shirt of gymkleding mag aangetrokken worden. Vergeet niet om BUITEN schoenen mee te nemen 🙂
 7. Eten en drinken:
  Drinken en tussendoortjes worden door ons verzorgd en is bij de prijs inbegrepen! Lunch graag zelf meenemen.
  Mocht je specifieke wensen of allergieën hebben, dan is het beter om zelf tussendoortjes/drinken aan je kind mee te geven.
 8. Minimum en maximum aantal deelnemers:
  Wij behouden het recht om het kamp te annuleren zodra er minder dan 8 deelnemers per groep aangemeld zijn. Wij zullen je er tijdig van op de hoogte brengen als wij genoodzaakt zijn om een kampweek te annuleren en wij zullen in dat geval je geld teruggeven of in overleg je kind naar een andere week verplaatsen.
 9. Definitieve inschrijving:
  Na betaling is de inschrijving definitief.
 10. Annulering
  Annulering van de inschrijving is mogelijk onder de volgende voorwaarden:
  – Je kunt het kamp tot 4 weken voor aanvang annuleren tegen 50,- euro administratiekosten.
  – Bij annulering tot 2 weken voor de startdatum wordt er 50% van het volledige bedrag in rekening gebracht.
  – Bij annulering korter dan 2 weken voor de startdatum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Uiteraard zal onze eigen stormbaan (15 meter) ook met regelmaat een onderdeel zijn 🙂

Tarieven

Wij maken gebruik van een vroegboek kortingssysteem. Dit houdt in dat hoe eerder je inschrijft en betaalt, hoe voordeliger je inschrijving wordt. Is de datum verstreken, dan geldt automatisch het volgende tarief.

Hoeveel Weken:                                    

 • VIP – 6 Weken kamp                      997 euro
 • VIP – 5 Weken kamp                      847 euro
 • VIP – 4 Weken kamp                      697 euro
 • 3 Weken kamp                                497 euro
 • Een losse week                               175 euro
 • Een losse dag                                 67 euro

Exclusief lunch, inclusief drinken en tussendoortjes worden door ons verzorgd en is bij de prijs inbegrepen!
Mocht je specifieke wensen of allergieën hebben, dan is het beter om zelf drinken en tussendoortjes aan je kind mee te geven.

Wanneer zijn de kampen?

 • Zomerkamp week 1 – 22 t/m 26 juli 2024 NOG 8 PLEKKEN BESCHIKBAAR! (VOL=VOL)
 • Zomerkamp week 2 – 29 juli t/m 2 augustus 2024 VOL!
 • Zomerkamp week 3 – 5 t/m 9 augustus 2024 NOG 7 PLEKKEN BESCHIKBAAR! (VOL=VOL)
 • Zomerkamp week 4 – 12 t/m 16 augustus 2024 NOG 6 PLEKKEN BESCHIKBAAR! (VOL=VOL)
 • Zomerkamp week 5 – 19 t/m 23 augustus 2024 NOG 8 PLEKKEN BESCHIKBAAR! (VOL=VOL)
 • Zomerkamp week 6 – 26 augustus t/m 30 augustus 2024 NOG 9 PLEKKEN BESCHIKBAAR! (VOL=VOL)

Geen Budget = Vergoeding via het Jeugdsportfonds!

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds!

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen meedoen met onze Kinderkampen! Samen met het Jeugdsportfonds maken we het mogelijk dat kinderen tussen de 5 en 12 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen meedoen. Dit kan door een aanvraag te doen via een intermediair op school bij het Jeugdsportfonds in de desbetreffende woonplaats. Het toegekende bedrag wordt direct aan ons betaald. Na goedkeuring door het Jeugdsportfonds meld u uw kind aan om mee te doen met een kampweek!

Meer weten? Kijk op jeugdfondssportencultuur.nl