Les 1: Kick-Off – “Hoe Ook Jij van Jezelf een Warrior Kan Maken”

Wanneer jij de komende lessen en bij behorende opdrachten/uitdagingen in de komende 12 weken maakt zul je merken dat je in jouw lichaam en in je gedachten (mindset) sterker zal gaan voelen. Je creëert jezelf als een ”Echte Warrior”. Je zal minder tijd verspillen aan dingen die er eigenlijk niet echt toe doen.

Je reageert niet op de dingen om je heen maar je creëert je eigen toekomst. Je creëert een toekomst wat jij graag wil zijn in plaats van hoe anderen willen dat je bent. Je volgt je hard en je ‘vecht’ voor hetgeen wat jij wil!

In deze video deel ik een persoonlijk verhaal over hoe angstig ik was en wat ik heb gedaan om mijn angsten te overwinnen. En wat ik heb gedaan waardoor mijn hele leven positief is veranderd.

Je wordt niet geboren als een Warrior maar je Creëert jezelf als Warrior!

Voordat we naar de volgende les gaan wil ik dat je echt aan de slag gaat met het opschrijven wat jij wil en hoe je jouw toekomst voor je ziet als warrior!

Hieronder kan je de ‘Belangrijke Vragen over Mijzelf PDF’ uitprinten* en invullen. Neem hier de tijd voor want het gaat tenslotte om jezelf. Probeer het zoveel mogelijk zelf in te vullen en vraag (als het nodig is) hulp aan je ouders wanneer je het lastig vind of ergens nog niet helemaal zeker van bent.

download-pdf-button-1 | CLAC Comercio Justo

 

*Wanneer je geen printer hebt dan kan je het ook in een schriftje, boekje of iets anders opschrijven. Jij mag het zelf kiezen, als je het maar doet 😉

 

Succes met de les & tot morgen!

Coach Youri

Youri Swart