Sinds 2007 meer dan 100.000 kinderen
fysiek en mentaal weerbaarder!

Herken je dit?

Laat je kind gemakkelijk over zich heen lopen?

Heeft je kind moeite om grenzen te herkennen en aan te geven?

Voelt je kind zich onzeker?

Kan je kind moeilijk omgaan met boosheid?

Vind je kind het lastig om contact te maken met anderen?

Wordt je kind gepest of pest je kind andere kinderen?

Zit je kind veel achter een scherm en mag hij/zij meer gaan bewegen?

Maar zie je liever dat je kind:

Goed voor zichzelf op durft te komen

Groeit in zijn/haar zelfvertrouwen

Fouten durft te maken om daarvan te leren

Weet hoe om te gaan met boosheid

Sterke sociale vaardigheden ontwikkelt

Weet hoe om te gaan met pestgedrag

Meer naar buiten gaat en meer in beweging is

Dit is écht allemaal mogelijk!

In ons UNLEASH THE WARRIOR WITHIN PROGRAMMA, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, leert je kind in 12 WEKEN alle bovenstaande punten en nog veel meer!

Het Unleash The Warrior Within programma is een combinatie van een weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining, cursus zelfvertrouwen en een assertiviteitstraining. Speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 

Ik vind het als ouder mooi om te zien dat mijn zoontje zich persoonlijk ontwikkelt door de thema’s zoals Zelfvertrouwen, Initiatief nemen, Samenwerking, Pesten e.d. en de lessen over respectvol met elkaar omgaan. Hij is echt in zijn zelfvertrouwen gegroeid, durft nu goed voor zichzelf op te komen en maakt gemakkelijk contact met andere kinderen.

Amelia Stechweij

De trainers werken op een indrukwekkende manier al met deze jonge kids en brengen ze allerlei levenslessen bij. Onze zoon van 2 jaar krijgt het thuis ook mee en zegt ook al “respect” met de bijbehorende beweging. 🤩

Ingrid van Leeningen

Ze is gegroeid in zelfvertrouwen, kracht en sociale aspecten maar ook nog veel meer. Zelfs komen er samenwerk oefeningen aan bod, waarna je merkte dat ze makkelijker kan delen en samen spelen. Echt een aanrader! Mijn tweede dochter kan niet wachten om ook te gaan.

Ryan Drijgers

Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op

Maak jij je wel eens zorgen over jouw kind(eren)? Dat hij/zij zich zal gaan redden in deze (steeds hardere) maatschappij? Of maak je je druk omdat je kind te dik, te dun of gewoon nog niet sterk genoeg is? Lees dan vooral even verder…

Ik ga namelijk iets onthullen en het is misschien wel het beste advies dat je kan krijgen om je kind fysiek en mentaal sterker te krijgen.

YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Mijn naam is Youri Swart en ik ben oprichter en eigenaar van Warrior Academy Nederland waar wij kinderen uit heel Nederland leren hoe ze fysiek, mentaal en emotioneel sterker worden.

Al sinds 2007 hebben letterlijk meer dan honderdduizend kinderen mijn trainingsprogramma gevolgd en hiermee succesvolle resultaten behaald.

Dit is iets waar ik ontzettend TROTS op ben en graag ook van alle daken afschreeuw omdat heel veel kinderen dit zo goed kunnen gebruiken.

Maar er is iets waar ik absoluut NIET trots op ben… en dit heb ik eerlijk gezegd jarenlang ‘geheim’ gehouden…

Een aantal jaren geleden had ik een ‘aha-moment’ op een verjaardagsfeest van een goede vriend. Ik besefte me dat hetgeen dat ik zo graag voor mijzelf wilde houden eigenlijk mijn GROOTSTE KRACHT was.

Op dat feest gingen we uiteraard een dansje wagen en met de nodige drankjes op (toen ik nog alcohol dronk) gingen we steeds soepeler dansen…

Tenminste dat dacht ik… lol

Een van de genodigden was Daphne, zij was een oud klasgenoot op de basisschool.
We praatten wat bij, haalden mooie verhalen van vroeger op en daarna gingen we weer dansen.

Hoe later het werd en hoe meer drankjes erin gingen kwamen veel mensen wat losser en was de schroom ervan af. Dit gebeurde ook bij Daphne.

Ze kwam naar mij toe en ze zei uit het niets “Jij hebt mij vroeger op school gepest”. Aan haar LICHAAMSTAAL en de blik in haar ogen zag ik dat het nog steeds iets met haar deed.

Ik schrok ervan en dit was mijn AHA MOMENT. Ik besefte mij namelijk dat ze hier na meer dan 20 jaar nog steeds ‘last’ van had.  Eindelijk kon ze het nu een keer tegen mij zeggen.

Natuurlijk bood ik direct mijn EXCUSES aan voor wat ik op de basisschool had gedaan.

Dit is wat ik jarenlang verborgen had willen houden: dat ik vroeger een enorme pestkop was en veel andere kinderen zowel fysiek als mentaal pijn deed.

Dit was iets waarvoor ik mij SCHAAMDE.

Hierdoor is mijn drive, passie, motivatie en inspiratie nóg sterker geworden om kinderen de vaardigheden te leren zodat ze goed kunnen omgaan met, en zichzelf kunnen beschermen tegen, kinderen zoals IKZELF vroeger was.

Ik weet als geen ander wat er allemaal nodig is om het vol zelfvertrouwen op te nemen tegen pestgedrag. Je moet van goeden huize moet komen hier weerbaar tegen te zijn. Hierdoor heb ik mijn ZWAKTE omgezet in iets KRACHTIGS.

Het beste wat ik kan doen om dit enigszins ‘goed te maken’ is iets geweldig goeds terugdoen en daardoor is het mijn missie om HEEL NEDERLAND te helpen om sterker en weerbaarder te worden!

(Als je iets doet doe het dan goed en dat x10 ;-))

INTERVIEUW ‘VAN PESTKOP TOT SUCCESVOL ANTI-PESTEN COACH’ VOOR LINDA MAGAZINE (Januari 2023)

GEGARANDEERDE RESULTATEN:

Meer inzicht in oplossingsstrategieën in lastige situaties

Vaardigheden verworven om voor zichzelf op te komen

Eigen gevoelens durven uiten

Eigen grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen

Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing

Verbetering van houding, uitstraling en stemgebruik

Zichzelf op proportionele wijze verweren.

Bij Warrior Skillz staat respect centraal; respect voor jezelf én respect voor de ander. ….Elke keer wordt er een nieuw thema behandeld. Hier wordt in de les aandacht aanbesteed en de kinderen krijgen een kleine huiswerkopdracht mee. Deze thema’s gaan bijv over zelfbeeld, empathie of gezondheid. Het is leuk om het huiswerk echt samen met je kind te maken. Hier komen echt leuke gesprekken uit.

Marion Sonneveld

Hij heeft veel geleerd in omgangsvormen, beleefd zijn, mensen aankijken als je met ze praat of je voorstelt, vriendelijk zijn, respect hebben voor ieder ander levend wezen. Hij is nu 6 jaar en iedereen loopt met hem weg, ik hoor zo vaak, wat een ontzettend lieve zoon heb je. Dat komt omdat hij geleerd heeft bij warrior skills hoe je met elkaar omgaat. Dit gaat hem helpen bij alles wat hij wilt gaan doen, hij krijgt ook de gekste dingen voor elkaar. Mijn dank 🙏. Ook kan hij perfect 10 opdrukken als een plank, ziet er zo stoer uit.

Brenda

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Een stil verlegen jongetje naar nu een steeds meer zelfverzekerde jonge Bink die voor zichzelf op durft te komen en zn grenzen aan durft te geven.
Maar ik ben vooral heel erg trots op hem dat hij durft te zijn wie hij zelf wilt zijn en zich niks aantrekt van de mening van andere.

Youri blijf alsjeblieft zo door gaan met je mooie team, stuk voor stuk goede lieve trainers met het hart op de juiste plaats! dank je wel dat je/jullie op ons pad kwam en dat Daan zo mag groeien bij jullie.

Myrna v Veenschoten

Warrior Skillz is dat het, naast het sportief bezig zijn, zoveel levenslessen biedt voor die jonge kinderen. zoals; beleefd zijn, luisteren als iemand praat, maar ook goed luisteren naar de opdracht die gegeven word en niet zomaar met de menigte mee gaan. Ook respect voor elkaar hebben, elkaars grenzen leren respecteren en vooral je eigen grenzen kunnen aangeven. Daarnaast het zelfvertrouwen wat gecreëerd word (een winnaar geeft nooit op, een opgever wint nooit) vind ik echt een aanwinst voor mijn dochter, die van nature vaak onzeker is.

Anouk Slegh-Damen

WAT KUN JE VERWACHTEN?

We gaan vooral veel doen! Onder andere:

 • Spel- en beweegvormen waarbij de eigen weerbare oplossingsrichtingen en strategieën worden verkend 
 • Mindset coaching ‘Het Creëren van een Warrior Mindset’
 • Rollenspellen
 • Zelfverdediging (proportioneel)
 • (Zelf-)reflectiemomenten
 • Veel verschillende opdrachten

Wat houdt het UNLEASH THE WARRIOR WITHIN PROGRAMMA precies in?

Unleash The Warrior Within is een online programma waarin jouw kind 12 weken lang elke week video’s en opdrachten krijgt om fysiek en mentaal weerbaarder te worden. Deze opdrachten maken deel uit van verschillende thema’s. Hieronder vind je de thema’s per week.

Week 1 “Creëer De Beste Versie Van Jezelf”

In de eerste module draait het om jezelf. Wie wil je het allerliefste zijn? En wat is ervoor nodig om dit voor elkaar te krijgen?

Warrior Life Skillz thema Week 1:
Geloof in Jezelf!

Week 2 “Houd Focus Op Wat Belangrijk Is”

In de tweede module draait het om focus. Je gaat aan de slag met wat belangrijk voor je is zonder dat anderen je afleiden.Warrior Life Skillz thema Week 2:
Fouten Helpen Je Groeien!

Week 3 “Grenzen Herkennen en Grenzen Aangeven”

In de derde module draait het om de mensen om je heen. Voor jezelf zorgen door je grenzen goed aan te geven en te bewaken.Warrior Life Skillz thema Week 3:
Wees Volhardend!

Week 4 “Hoe Zet Je Angst Om In Kracht”

In de vierde module draait het om het omgaan met angst. Het omzetten van angst in je voordeel zonder in je zorgen te blijven hangen.Warrior Life Skillz thema Week 4:
Wees Dankbaar!

Week 5 “Creëer ijzersterke Motivatie”

In de vijfde module draait het om jezelf uitdagen en jezelf motiveren zodat niemand je meer tegen kan houden.Warrior Life Skillz thema Week 5:
Wees Uniek, Wees Jezelf!

Week 6 “Hoe maak ik een Goede Connectie / Vriendschappen met anderen”

In de zesde module draait het om de mensen en vriendschappen die je om je heen hebt.Warrior Life Skillz thema Week 6:
Uitdagingen Maken Je Sterker!

Week 7 “De Sleutel tot Succes”

In de zevende module gaan we op zoek naar de sleutel tot het realiseren van je doelen.
Warrior Life Skillz thema Week 7:
Inspanning is de Sleutel!

Week 8 “Waarom Je Altijd Moet Blijven Leren”

In de achtste module draait het om leren. Je gaat aan de slag met het hetgeen wat interessant voor je is en hoe je daar plezier uit kan halen.
Warrior Life Skillz thema Week 8:
Hou Van Leren!

Week 9 “Maak Gebruik Van Je Superkracht”

In de negende module draait het om het omgaan met anderen en hoe jij jezelf kan inzetten voor de mensen om je heen.Warrior Life Skillz thema Week 9:
Doe Vriendelijke Dingen!

Week 10 “Maak Een Verschil In De Wereld”

In de tiende module draait het om een bijdrage leveren aan de wereld om je heen. Wat kan jij bijdragen aan de maatschappij?Warrior Life Skillz thema Week 10:
Maak Een Verschil In De Wereld.

Week 11 “Maak van Jezelf een BAAS”

In de elfde module gaat we je leren hoe jij je zelf kan motiveren en inspireren om verantwoordelijkheid te nemen.Warrior Life Skillz thema Week 11:
Neem Verantwoordelijkheid!

Week 12 “Maak Van Jezelf een WARRIOR”

In de twaalfde module gaan we je helpen om door te gaan leven als echte WARRIOR.Warrior Life Skillz thema Week 12:
Nu is het moment!

Kaart van Nederland met Warrior logo's

Een Praktisch en Resultaatgericht programma voor kinderen

De oefeningen die we in het programma doen hebben een positieve impact op de kinderen die we al reeds getraind hebben.

Nu hebben we een speciaal programma ontwikkeld waarbij we kinderen persoonlijk helpen tijdens onze prakrijkdagen in combinatie met onze online leeromgeving zodat alle kinderen uit alle hoeken van Nederland vanaf iedere locatie (met wifi) op een snelle en effectieve manier kunnen meedoen en hiermee geholpen kunnen worden.

Je kan erop rekenen dat je kind met dit programma een beter uithoudingsvermogen en een sterker en flexibeler lichaam gaat krijgen.

De oefeningen zullen leiden tot minder stress, meer rust en zelfvertrouwen en de twee kwaliteiten welke we allemaal als ouder willen bij onze kinderen: zelfrespect en gemoedsrust.

En kinderen hebben vandaag de dag deze kwaliteiten MEER dan OOIT nodig.

Over de hele wereld zien we jongens en meisjes die onzeker zijn, overgewicht hebben, mentaal zwak of gewoon dwaas zijn.

Vaak komt dit doordat ze te weinig bewegen op scholen en uiteraard ook veel tijd doorbrengen voor de televisie en elektronische toestellen.

Om je kind letterlijk in beweging te krijgen en te gaan trainen hebben we dit unieke programma ontwikkeld waarbij ik in de online leeromgeving als het ware zijn of haar 1 op 1 coach ben in de huiskamer in combinatie met de praktijkdagen waarbij we met ons team het geleerde verder zullen gaan oefenen en eigen gaan maken.

Mede doordat onze zoon op Warrior Skillz zit is hij nu op regulier voortgezet onderwijs geplaatst. Vanwege het concept welke ook goed staat aangeschreven scholen.
Hij wordt zelfverzekerder en krijgt meer inzicht in zichzelf.
Helemaal top!! Ontzettend blij mee. Ik zeg ga zo door.

Ezzy Bee

Dit doet mijn zoon van 5 zoveel goed. Respect en zelfdiscipline zijn de doelstellingen. Hier leert hij de bouwstenen die hem later heel veel goeds zullen brengen. Keep up the good work!

Isa Fazli

Gedragsverandering was al vrij snel merkbaar. Van de boze buien zijn wij in iedergeval af. Ook luistert hij beter naar ons en naar anderen.
Ga zo door! Bedankt!

GLK Generations

Je Zoon de Superheld – Je Dochter Warrior Princess

Ga eens terug naar het moment toen je als kind naar superhelden keek zoals Spiderman, Superman, Wonder Woman, Mega Mindy, De Hulk etc.
De kans is groot dat wanneer je nu weer zo’n superhelden film gaat kijken je weer enthousiast wordt.

Dat is waar fantasie en realiteit bij elkaar komen en jij stiekem visualiseert hoe het zou zijn als jij van gebouw naar gebouw kan springen, mensen hun levens kan redden en treinen kan tegenhouden die op het punt staan om te ontsporen…en ga zo maar door.

Maar er is GEEN trainingsprogramma of handboek waarbij je op zijn minst het GEVOEL krijgt alsof je een superheld bent. Daardoor heb ik dit programma ontwikkeld.

Uiteraard beloof ik je niet dat je kind treinen gaat optillen en dat soort dingen, maar hij of zij kan wel de SUPERHELD in zichzelf wakker maken.

Vandaar ook de naam van het programma:  ”UNLEASH THE WARRIOR WITHIN”

Natuurlijk doe je er als ouders alles aan om met je kind aan de slag te gaan. We weten alleen uit ervaring dat kinderen het gemakkelijker aannemen van een ander dan van hun ouders.

Ik zal je kind stap voor stap begeleiden, zodat hij of zij sterker gaat denken over zichzelf en het zelfvertrouwen zal groeien.

Dit gaat zich vertalen in grotere gevoelens voor  eigenwaarde, zelfrespect en gemoedsrust.

Kijk niet vreemd op dat je kind na een aantal weken zich thuis en op school beter gaat gedragen 😉

Voordelen van dit programma

 • Praktische en zeer effectieve praktijkdagen zodat we je kind persoonlijk kunnen coachen en ondersteunen.
 • Het online gedeelte van het programma is vanuit je eigen huis, in eigen tijd & tempo te volgen.
 • Samen met broer/zus, vader/moeder of vriend/vriendin te volgen 🙂
Screenshot uit fimpje #knowshit

Filmopnames van NPO3 waarbij ik uitgenodigd was als ‘Anti pesten expert’

8 Redenen waarbij Unleash The Warrior Within het leven van Je kind verandert

Het zelfvertrouwen van je kind wordt vergroot

Je kind wordt weerbaarder en komt meer voor zichzelf op

Het algehele lichaam van je kind wordt fysiek sterker

Je kind heeft meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden om voor zichzelf op te komen in voor hen lastige situaties

Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing

Je kind gaat zijn of haar eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen

Verbetering van houding, uitstraling en stemgebruik

Je kind kan zichzelf op een proportionele wijze beschermen en verweren

Dit is wat andere ouders zeggen

Youri Swart
(Vader | Atleet | Trainer/Coach | Inspirator)

Youri is aan het trainen met dochter

Op de foto: Youri Swart met zijn dochter Yara

 Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (Amazon 2018)

Youri is CEO van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

Je kunt hem kennen van o.a:

Irene Swart–Bosboom
(Pedagogisch Expert / Adviseur)

Youri Swart met vrouw en kinderen

Irene & Youri met hun twee dochters Yara en Liva

Irene Swart-Bosboom is expert op het gebied van gedrag van kinderen. Ze werkt al ruim 15 jaar als specialist op het gebied van gedragsverandering.

Ervaring:
Nadat ze haar studie ‘Masters Pedagogische wetenschappen: Orthopedagogiek’ op de Universiteit van Amsterdam (UvA) met succes heeft afgerond heeft ze diverse jaren professioneel kinderen ondersteund als pedagoog. Momenteel is ze werkzaam bij een jeugdzorginstelling in Almere.

Doel:
Het pedagogisch adviseren en ondersteunen van het lesprogramma welke wordt gegeven bij Warrior Skillz / warrioracademy.nl.

TRAINERS TEAM (AKA ”WARRIOR TEAM”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

JOUW KIND OOK IN 12 WEKEN FYSIEK EN MENTAAL WEERBAARDER?

Meld je kind dan nu aan voor UNLEASH THE WARRIOR WITHIN en ontvang de volgende bonussen:

BONUS 1:
1 jaar lang toegang + updates. 
Wanneer je nu de investering maakt in deze training behoud je voor een heel jaar lang toegang tot de volledige training.

BONUS 2:
Ouders krijgen toegang tot onze Warrior Ouders Community.
Stel je vragen en connect met andere ouders in onze groep voor positief gelijk gestemde ouders. (1200+ ouders!)

DISCLAIMER!

Kinderen die meedoen met dit programma en succesvolle resultaten behalen worden geholpen, gestimuleerd en aangemoedigd door hun ouders. Wij vragen dan ook om je kind in de 12 weken zoveel mogelijk te ondersteunen om dit tot een succes te brengen. Mocht je denken dat je achterover kan zitten en je kind alles zelf kan laten doen zonder hulp, ondersteuning en betrokkenheid van jou als ouder? Meld je kind alsjeblieft NIET aan!

100% Tevredenheidsgarantie

100 % TEVREDENHEIDSGARANTIE!

Wij zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geven wij deze unieke garantie. Mocht je de stappen in dit programma gemaakt hebben en is je kind niet sterker & weerbaarder in 12 weken dan krijg je je investering retour. Leuker kunnen we het niet maken!

Youri en zijn team werken op een positieve manier met de kinderen om levenslessen zoals zelfvertrouwen en betrouwbaarheid bij te brengen. Ik raad het iedereen aan die een kind heeft die wel een zetje in zijn persoonlijke ontwikkeling kan gebruiken.

Arjen Wiersma

Warior skillz geeft hele belangrijke levenslessen. Hoe ga je om met pesters en gepest worden. Hoe ga je om met je eigen emotie. Hoe behoudt en bereik je je doel. Hoe sorteer je de juiste mensen om je heen. Zelfreflectie, initiatieven nemen, respect voor iedereen, je ouders, school, familie en vrienden. Al met al onwijs veel stof gecombineerd met een mooie sport waarin ze zichzelf kunnen verdedigen als de noodzaak er is. En sterker in je schoenen zal staan. Ik merk in deze korte weken al verandering op positieve zin. Een ware uitkomst die ze gecreëerd hebben en ik beveel dit iedereen aan! Respect. Een winnaar geeft nooit op!

Nathaly van Hemert

Ik dacht eerst wow warrior Academy, klinkt heftig, niet is minder waar… mijn zoon vindt het fantastisch en is merkbaar steeds krachtiger in geest als in lichaam geworden. Je ziet alle kinderen veel plezier beleven in de oefeningen die zij doen.. echt een aanrader zowel voor jongens als meisjes.

Vanessa Groen

Belangrijke Dingen Om Te Weten

Wanneer kan mijn kind beginnen?

Je krijgt vanaf het moment van aanmelding direct toegang tot de online leeromgeving.

Hoe lang duurt het online programma?

12 Weken.

Heb ik meteen toegang tot het gehele programma?

Nee. Om te voorkomen dat je je verslikt in de hoeveelheid informatie, worden de lessen in ‘hapklare brokjes’ aangeboden. 

Hoeveel begeleiding krijgt mijn kind?
 • Tijdens de Unleash The Warrior Within Praktijktrainingen zullen we uiteraard voor je klaar staan!
 • Daarnaast kun je in de besloten Community voor ouders al je vragen stellen en zorgen wij ervoor dat we op je vraag terugkomen.
 • Als je de ‘Warrior Life Skillz Tasks’ instuurt, krijg je persoonlijke feedback op de acties die jij hebt genomen.
Wat zijn ‘Warrior Life Skillz Tasks’ ?

Dit zijn belangrijke opdrachten die je moet doen om jouw missie te bereiken. Op deze Warrior Life Skillz Tasks krijgt je kind persoonlijke feedback, zodat hij of zij, stap voor stap en onder begeleiding van professionals, kan toewerken naar Mission Accomplished. Met Mission Accomplished bedoelen we het bereiken van zijn of haar doelen. In ieder geval door fysiek en mentaal weerbaarder te zijn.

Voor welke leeftijd is dit programma geschikt?

Het programma is het meest geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Krijgt mijn kind ook huiswerk?

Ja, maar niet zoals op school 😉

We hebben diverse ‘Warrior Life Skillz Tasks’, die je kind gaat helpen om het geleerde direct in zijn/haar eigen wereld te integreren. Daar moet het immers gebeuren! Veel van de opdrachten kosten geen extra tijd. Je kind past het namelijk toe in zijn/haar dagelijkse leven.

Kost het programma niet teveel tijd?

Wat echt veel tijd kost is de verkeerde dingen doen. Ik kan je garanderen dat je zelfs met een minimum aan tijd, een maximum aan resultaten kunt behalen wanneer ook jouw kind dit programma volgt.
12 weken extra focus op de ontwikkeling van je kind = een leven lang profijt!

Wat als mijn kind door omstandigheden achterloopt met het programma?

Geen probleem, het programma heeft een duur van 12 weken, maar….je hebt een jaar lang toegang tot het programma.
Ook als je na de 12 weken vragen hebt, kun je die altijd via de Facebook Community voor Ouders stellen. 

Hoe snel kan mijn kind resultaat behalen?

Wij hebben het 12-weekse Unleash The Warrior Within Programma zo samengesteld dat je kind in een korte periode al resultaat kan behalen. Daar draait heel de training ook om; wij willen dat ook jouw kind successen behaalt met dit programma!

Help! Is mijn kind al ‘verpest’?

Deze vraag werd mij vaak gesteld in de jaren dat ik kinderen begeleid. Ik kan je geruststellen: maak je niet te veel zorgen. Kinderen ontwikkelen zichzelf met vallen en opstaan. Het is nooit te laat om te leren! Het goede nieuws is dat de omgeving van je kind direct reageert op zijn/haar positieve ontwikkelingen.

Hoe koop ik het programma?

Je koopt het programma door te klikken op één van de buttons onder het door jouw gekozen programma (bij de prijzen). Je komt op een betaalpagina, waar je kunt kiezen tussen een eenmalige betaling of een betaling in termijnen. Maak vervolgens je keuze voor de wijze van betalen en klik door naar betalen. Na betaling ben je officieel deelnemer en heten we je van harte welkom!

Hoe verloopt het proces na aankoop?

Na aankoop krijg je een email met de inloggevens voor de online leeromgeving (check ook je spambox). Daarna heb je meteen toegang en kun je starten met het online programma. Elke week komen er lessen vrij.

Wat houdt de Succes Garantie in?

Onze policy is: No one is left behind!

Wanneer je niet de resultaten behaalt die wij je beloven in de training, door welke omstandigheid dan ook, vinden we dat heel vervelend. Onze programma’s zijn met zorg samengesteld en wij staan garant voor Mission Accomplished.

Wanneer je na 4 weken kunt aantonen dat je aan alle deadlines van het Milestone document voldaan hebt, iedere week de modules gevolgd hebt én iedere week minimaal 1 relevante vraag stelt over de desbetreffende module in onze Warrior Community voor ouders, stuur dan alle relevante documenten naar ons toe.

Wij zullen dan de Succes Garantie in werking stellen door in een op maat gemaakt 1-op-1 programma ervoor te zorgen dat je alsnog het beloofde resultaat gaat behalen.

Als ik niet tevreden ben, kan ik dan van mijn aankoop af?

We vinden het heel vervelend als je niet tevreden bent over onze service. We zullen er alles aan doen om het te verbeteren. Mocht je na al onze efforts toch niet willen blijven dan bekijken we individueel wat de mogelijkheden zijn tot een refund.


Doe mee aan het programma en ervaar zelf wat het effect is!