Ouders opgelet:

IN ONS 10 WEEKSE EMPOWERMENT PROGRAMMA VOOR KINDEREN (WARRIOR SKILLZ®) LEERT JE KIND VOOR ZICHZELF OPKOMEN, GROEIT ZIJN/HAAR ZELFVERTROUWEN, ONTWIKKELT HET SOCIALE VAARDIGHEDEN EN LEERT HET OMGAAN MET LASTIGE SITUATIES (ZOALS KRITIEK KRIJGEN, PESTEN, RUZIE).

Dé training voor meer zelfvertrouwen!

Ben je op zoek naar een weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining kinderen, cursus zelfvertrouwen of een assertiviteitstraining voor je kind?

Met ons Warrior Skillz 10 Weekse Empowerment Programma (5 t/m 14 jaar) leert je kind voor zichzelf opkomen, groeit zijn zelfvertrouwen, ontwikkelt het sociale vaardigheden en leert het omgaan met lastige situaties (zoals kritiek krijgen, pesten, ruzie).

Herken je dit:

Laat je kind soms gemakkelijk over zich heen lopen?

Heeft je kind er moeite mee om grenzen te herkennen en aan te geven?

Voelt je kind zich weleens onzeker?

Ervaar je dat je kind moeite heeft met het omgaan met boosheid?

Vindt je kind het lastig om contact te maken met anderen?

Wordt je kind gepest of pest je kind andere kinderen?

Zit je kind veel op internet en mag je kind meer gaan bewegen?

Herken je één van bovenstaande punten? Lees dan vooral verder!

Indien je je zorgen maakt of je kind het zal gaan redden in deze (steeds hardere) maatschappij of je maakt je druk omdat je kind te dik, te dun of gewoon nog niet sterk genoeg is, blijf dan verder lezen.

Want wat ik ga onthullen is misschien wel het beste advies dat je kan krijgen om je kind fysiek en mentaal sterker te krijgen.

YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Laat mij het uitleggen: Mijn naam is Youri Swart en ik ben oprichter en eigenaar van Warrior Academy Nederland waar wij kinderen uit heel Nederland leren hoe ze fysiek, mentaal en emotioneel sterker worden.

Al vanaf 2007 hebben meer dan honderdduizend kinderen mijn trainingsprogramma gevolgd en hiermee succesvolle resultaten behaald.

Dit is iets waar ik ontzettend TROTS op ben en graag ook van alle daken af wil schreeuwen, omdat heel veel kinderen dit zo goed kunnen gebruiken.

Maar er is iets waar ik absoluut NIET trots op ben… en dit heb ik eerlijk gezegd jarenlang ‘geheim’ gehouden…

Doordat ik een aantal jaren geleden een ‘aha-moment’ kreeg op een verjaardagsfeestje van een goede vriend, besefte ik dat hetgeen ik zo graag voor mijzelf wilde houden eigenlijk mijn GROOTSTE KRACHT was.

Een van de genodigden op het feestje was Daphne, zij was een oud klasgenoot op de basisschool.
We praatten wat bij, haalde mooie verhalen van vroeger op en daarna gingen we weer dansen.

Hoe later het werd en hoe meer drankjes erin gingen kwamen veel mensen wat losser en was de schroom ervan af. Dit gebeurde ook bij Daphne.

Ze kwam naar mij toe en ze zei uit het niets ‘Jij hebt mij vroeger op school gepest’, en aan haar LICHAAMSTAAL en de blik in haar ogen zag ik dat het iets met haar deed.

Ik schrok ervan en dit was mijn AHA MOMENT omdat ik hierdoor eigenlijk pas besefte dat ze hier na meer dan 20 jaar nog steeds ‘last’ van had en het nu eindelijk een keer tegen mij kon zeggen.

Natuurlijk bood ik direct mijn EXCUSES aan voor wat ik op de basisschool had gedaan.

Dit is wat ik jarenlang verborgen had willen houden omdat ik vroeger een enorme PESTKOP was en veel andere kinderen zowel fysiek als mentaal pijn deed.

Dit was iets waarvoor ik mij SCHAAMDE.

Hierdoor kwam het besef dat mijn drive, mijn passie mijn motivatie en inspiratie nog sterker zijn geworden om kinderen de vaardigheden te leren zodat ze goed kunnen omgaan en beschermen tegen kinderen zoals IKZELF vroeger was.

Doordat ik als geen ander weet wat er allemaal nodig is om het vol zelfvertrouwen op te nemen tegen pestgedrag en je van goede huize moet komen hier weerbaar tegen te zijn, heb ik mijn ZWAKTE omgezet in iets KRACHTIGS.

Want het beste wat ik kan terugdoen om dit enigszins ‘goed te maken’ is iets geweldig goeds terug te doen en daarvoor is het mijn missie om HEEL NEDERLAND te helpen om sterker en weerbaarder te worden!

(Als je iets doet doe het dan goed en dat 10x ;-))

RESULTATEN:

 • De kinderen hebben meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden verworven om voor zichzelf op te komen in voor hen lastige situaties.
 • De kinderen kunnen hun eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen en hierop inspelen.
 • Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing
 • Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik en jezelf op proportionele wijze kunnen verweren.

DIT ZULLEN WIJ ONDER ANDERE GAAN DOEN:

 • Spel- en beweegvormen waarbij de eigen weerbare oplossingsrichtingen en strategieën worden verkend. We gaan vooral veel doen!
 • Mindset coaching ‘Het Creëren van een Warrior Mindset’
 • Rollenspellen waarbij we realistische situaties op een veilige manier oefenen
 • Praktische Zelfverdediging (proportioneel jezelf kunnen beschermen)
 • (Zelf-)reflectiemomenten en simpele maar doeltreffende opdrachten ‘Warrior Challenges’

Is dit ook voor jouw kind?

 • Leeftijden: 5 & 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 14 jaar
 • Schriftelijke intake via een vragenlijst, waardoor doelstelling voor de trainer inzichtelijker wordt.
 • Investering: € 347,00 per persoon, incl. materiaal (o.a. Werkboek). Na de betaling kan je de factuur direct downloaden.
 • We hebben een maximumaantal deelnemers per leeftijdsgroep om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. (Vol =Vol!)

Een Praktisch en Resultaatgericht programma voor kinderen

De oefeningen die we in het programma doen hebben een positieve impact op de kinderen die ik al reeds getraind heb.

Nu hebben we een uniek programma ontwikkeld zodat alle kinderen uit alle hoeken van Nederland op een snelle en effectieve manier kunnen meedoen en hiermee geholpen kunnen worden.

Je kan erop rekenen dat je kind met dit programma een beter uithoudingsvermogen en een sterker en flexibeler lichaam gaat krijgen.

De oefeningen zullen leiden tot minder stress, meer rust en zelfvertrouwen bij kinderen. Daarnaast werken we aan twee kwaliteiten welke we allemaal als ouder willen bij onze kinderen: zelfrespect en gemoedsrust.

Kinderen hebben vandaag de dag deze kwaliteiten MEER dan OOIT nodig.

Over de hele wereld zien we jongens en meisjes die onzeker zijn, overgewicht hebben, weinig zelfvertrouwen hebben in zichzelf of mentaal niet sterk zijn.

Vaak komt dit doordat ze te weinig bewegen op scholen en uiteraard ook veel tijd doorbrengen voor de televisie en andere beeldschermen.

Om je kind letterlijk in beweging te krijgen en te gaan trainen heb ik een programma ontwikkeld waarbij je kind atletischer, sterker, flexibeler en mentaal fitter zal worden.

Je Zoon de Superheld – Je Dochter Warrior Princess

Ga eens terug naar het moment toen je als kind naar superhelden keek zoals Spiderman, Superman, Wonder Woman, Mega Mindy, en De Hulk.

De kans is groot dat wanneer je nu weer zo’n superhelden film gaat kijken je weer enthousiast wordt.

Dat is waar fantasie en realiteit bij elkaar komen en jij stiekem visualiseert hoe het zou zijn als jij van gebouw naar gebouw kan springen, mensen hun levens kan redden en treinen kan tegenhouden die op het punt staan om te ontsporen…en ga zo maar door.

Maar er is GEEN trainingsprogramma of handboek waarbij je op zijn minst het GEVOEL krijgt alsof je een superheld bent. Hiervoor hebben we het Warrior Skillz programma ontwikkeld.

Uiteraard beloof ik je niet dat je kind treinen gaat optillen en dat soort dingen, maar de SUPERHELD in zichzelf gaat wakker maken.

Vandaar ook de naam van het programma:  ”UNLEASH THE WARRIOR WITHIN”

Natuurlijk doe je als ouders er alles aan om met je kind aan de slag te gaan maar uit ervaring nemen de kinderen het gemakkelijker aan van een ander dan hun ouders.

Ik zal je kind stap voor stap begeleiden zodat hij of zij sterker gaat denken over zichzelf en het zelfvertrouwen zal gaan groeien.

Dit gaat zich vertalen in grotere gevoelens voor  eigenwaarde, zelfrespect en gemoedsrust.

Kijk niet vreemd op als je kind na een aantal weken zich thuis en op school beter gaat gedragen 😉

Filmopnames van NPO3 waarbij ik uitgenodigd was als ‘Anti pesten expert’

8 Redenen waarbij ons Warrior Skillz programma het leven van je kind positief kan veranderen!

Het zelfvertrouwen van je kind zal worden vergroot

Je kind wordt weerbaarder en komt meer voor zichzelf op

Het algehele lichaam van je kind wordt fysiek sterker

Je kind heeft meer inzicht in oplossingsstrategieën en vaardigheden om voor zichzelf op te komen in voor hem/haar lastige situaties.

Verbetering van emotiebeheersing en zelfbeheersing.

Je kind gaat zijn of haar eigen gevoelens en grenzen én die van iemand anders beter onder- en herkennen.

Verbetering van houding, uitstraling, stemgebruik

Je kind kan zichzelf op een proportionele wijze beschermen en verweren.

Dit is wat andere ouders zeggen

Youri Swart
(Vader | Atleet | Trainer/Coach | Inspirator)

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

Irene Swart–Bosboom
(Pedagogisch Expert / Adviseur)

Irene Swart-Bosboom is expert op het gebied van gedrag van kinderen. Ze werkt al ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van gedragsverandering.

Ervaring:
Nadat ze haar studie ‘Masters Pedagogische wetenschappen: Orthopedagogiek’ op de Universiteit van Amsterdam (UvA) met succes heeft afgerond heeft ze diverse jaren professioneel kinderen ondersteund als pedagoog en is momenteel  15+ jaar werkzaam bij een jeugdzorginstelling in Almere.

Doel:
Het pedagogisch adviseren en ondersteunen van de trainingsprogramma’s welke worden gegeven bij Warrior Skillz / warrioracademy.nl.

 

Dit ben ik (Youri Swart) met mijn oudste dochter Yara.

Youri Swart met vrouw en kinderen

Irene & Youri met hun twee dochters Yara en Liva

Ons trainers team:

Onze trainers hebben zowel intern als extern diploma’s om trainingen te verzorgen en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou en je kind te helpen!

Youri, Luuk, Jennifer, Shyheim, Mike, Uri en Tristan

OVERZICHT KOMENDE CURSUSSEN:

Het Gooi

Data:
22 en 29 september 2018
6, 13 en 20 oktober 2018
3, 10, 17 en 24 november 2018
8 december slotdag Unleash The Warrior Within Event

Tijden:
5 & 6 jaar = 9.30-10.30 uur (Helemaal VOL!)
7-9 jaar = 10.30-11.30 uur (Helemaal VOL!)
10-14 jaar = 11.30-12.30 uur (Helemaal VOL!)

Locatie:
Bovenlangewijnseweg 4, 1272 BX Huizen

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Amsterdam

Data:
10/17/24/31 januari 2022
7/14/28 februari 2022
7/14/21 maart 2022
* maandag 21 februari 2022 is er geen training i.v.m. de voorjaarsvakantie

Tijden:
5 & 6 jaar = 16.30-17.30 uur (AANMELDEN KAN NOG STEEDS )
7-9 jaar = 17.30-18.30 uur (AANMELDEN KAN NOG STEEDS)
10-14 jaar = 18.30-19.30 uur (AANMELDEN KAN NOG STEEDS)

Locatie:
Apollolaan 4, 1077 BA Amsterdam (bovenste gymzaal)

 

Eindhoven

Data:
meer info volgt

Tijden:
meer info volgt

Locatie:
meer info volgt

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Lelystad

Data:
14/21/28 januari 2019
4/11/25 februari 2019
4/11/18 maart 2019
* maandag 18 februari 2019 is er geen training i.v.m. de voorjaarsvakantie

Tijden:
5 & 6 jaar = 16.30-17.30 uur (Helemaal VOL!)
7-9 jaar = 17.30-18.30 uur (Helemaal VOL!)
10-14 jaar = 18.30-19.30 uur (Helemaal VOL!)

Locatie:
Merwede 10, 8226 NA Lelystad

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Rotterdam

Data:
meer info volgt

Tijden:
meer info volgt

Locatie:
meer info volgt

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Tilburg

Data:
meer info volgt

Tijden:
meer info volgt

Locatie:
meer info volgt

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Amersfoort

Data:
14/21/28 januari 2019
4/11/18 februari 2019
4/11/18 maart 2019
* maandag 25 februari 2019 is er geen training i.v.m. de voorjaarsvakantie

Tijden:
5 & 6 jaar = 16.30-17.30 uur (Helemaal VOL!)
7-9 jaar = 17.30-18.30 uur (Helemaal VOL!)
10-14 jaar = 18.30-19.30 uur (Helemaal VOL!)

Locatie:
Sportpark Bokkeduinen 11, 3819 BD Amersfoort

 

 

Den Haag

Data:
meer info volgt

Tijden:
meer info volgt

Locatie:
meer info volgt

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Nijmegen

Data:
meer info volgt

Tijden:
meer info volgt

Locatie:
meer info volgt

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Almere

Data:
16/23/30 september 2019
7/21/28 oktober 2019
4/11/18/25 november 2019
* maandag 14 oktober 2019 is er geen training i.v.m. de herfstvakantie

Tijden:
5 & 6 jaar = 16.30-17.30 uur (Helemaal VOL!)
7-9 jaar = 17.30-18.30 uur (Helemaal VOL!)
10-14 jaar = 18.30-19.30 uur (Helemaal VOL!)

Locatie:
Slufterplantsoen 10, 1316 KX Almere

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Utrecht

Data:
meer info volgt

Tijden:
meer info volgt

Locatie:
meer info volgt

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Groningen

Data:
meer info volgt

Tijden:
meer info volgt

Locatie:
meer info volgt

meld je aan voor onze wachtlijst.

 

Wil jij je kind ook aanmelden?

Laat je kind meedoen met het 10 WEEKSE EMPOWERMENT PROGRAMMA (WARRIOR SKILLZ®) je kan hier nu voordelig gebruik van maken voor slechts 347 euro bij betaling in 1 keer of termijnbetaling 2x 183,50 euro (bedragen zijn incl. btw).

BONUS 1:
Unleash The Warrior werk Boek
 – Een perfecte tool om je kind meer respect te leren hebben voor zichzelf en anderen, zelfdiscipline te leren ontwikkelen (o.a. zijn of haar eigen spullen gaat OPRUIMEN! Waarde? Onbetaalbaar 🙂

BONUS 2:
1 jaar lang toegang tot onze online video’s + updates. Wanneer je nu de investering maakt in deze cursus behoud je voor een heel jaar lang toegang tot onze online video’s.

BONUS 3:
Ouders krijgen toegang tot onze Ouders Community.
Stel je vragen en connect met andere ouders in onze groep voor positief gelijk gestemde ouders. (inmiddels meer dan 1000+ ouders!)

100 % TEVREDENHEIDSGARANTIE!

Wij zijn ervan overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geven wij deze unieke garantie. Mocht dit programma op een of andere reden niet de resultaten geven waar wij voor staan, dan mag je kind kosteloos binnen 1 jaar de cursus nog een keer doen. Leuker kunnen we het niet maken!

Belangrijke Dingen Om Te Weten

Kan ik meteen starten?
Na inschrijving krijg je meteen toegang tot de online video’s en ouders kunnen zich meteen aanmelden voor de community voor ouders.

Zorg graag dat je kind bij elk trainingssessie op tijd aanwezig is (10 minuten voor aanvang) zodat we op tijd kunnen beginnen.

Hoe lang duurt het programma?
10 Weken

Hoeveel begeleiding krijgt mijn kind?
1x per week zal er een trainingssessie zijn met de deelnemers van de cursus. Wij adviseren dat ook jouw kind tijdens alle Warrior trainingssessie aanwezig zal zijn.

Daarnaast kun je als ouders wekelijks vragen stellen in onze community voor ouders welke Youri of een ander teamlid in volgorde van binnenkomst zal beantwoorden.

De ‘Warrior Tasks’ welke gemaakt zijn zullen we tijdens de trainingssessies in een kringgesprek met alle deelnemers behandelen.

Wat zijn ‘Warrior Tasks’
Dit zijn belangrijke opdrachten welke je kind zal gaan uitvoeren om hun missie te volbrengen. Op deze Warrior Tasks krijgt je kind persoonlijke feedback zodat hij of zij stap voor stap & onder begeleiding van ons team van professionals gaat toewerken naar Mission Accomplished. (en hiermee hun officieel Warrior Skillz Certificaat + Warrior T-shirt met TROTS in ontvangst te mogen nemen)

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het programma is het meest geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Krijgt mijn kind ook huiswerk?
Ja, maar niet zoals op school 🙂

We hebben diverse ‘Warrior Challenges’, die je kind gaat helpen om het geleerde direct in de wereld van je kind te integreren. Want daar moet het immers gebeuren! Veel van de opdrachten kosten geen extra tijd. Je kind past het namelijk toe in zijn/haar dagelijkse leven.

Mijn kind heeft hier geen tijd voor?
Wat echt veel tijd kost is de verkeerde dingen doen. En ik kan je garanderen dat je zelfs met een minimum aan tijd een maximum aan resultaten kunt behalen wanneer ook jouw kind dit programma volgt. 

Wat als mijn kind achterloopt met de training door omstandigheden?
Geen probleem, het programma heeft een duur van 10 weken maar….je hebt een jaar lang de mogelijkheid om de gemiste trainingssessie in te halen tijdens een van onze andere cursussen.
Echter het beste support krijg je wanneer je de 10 weekse aaneengesloten doet.

Hoe snel kan ik resultaat behalen?
Ik heb de “10 Weekse Warrior” programma zo samengesteld dat je kind in een korte periode al resultaat kunt behalen. Daar draait heel de training ook om; ik wil dat ook jouw kind successen behaalt met dit programma!

Help! Is mijn kind al ‘verpest’?
Deze vraag werd mij vaak gesteld in de jaren dat ik kinderen begeleid. Ik kan je geruststellen: maak je niet te veel zorgen. Je kinderen ontwikkelen zichzelf met vallen en opstaan. Het is nooit te laat om te leren! Het goede nieuws is dat de omgeving van je kind direct reageert op zijn/haar positieve ontwikkelingen.

Hoe koop ik het programma?
Je koopt het programma door te klikken op één van de buttons op deze pagina. Je komt op een betaalpagina waar je kunt kiezen tussen een eenmalige betaling of een betaling in termijnen. Maak vervolgens je keuze voor de wijze van betalen en klik door naar betalen. Na betaling ben je officieel deelnemer en heten we je van harte welkom!

Hoe verloopt het proces na aankoop?
Na aankoop krijg je een email met alle info van de cursus. (Check ook je spambox) Daarna heb je meteen toegang tot de online video’s en onze community voor ouders en kun je starten met de pre-acties zoals het invullen van het intake formulier om de doelstelling voor de trainer inzichtelijker te maken.

Wat houdt de Succes garantie in?
Onze policy is no one is left behind!
Wanneer je niet de resultaten behaalt die wij je beloven in de training, door welke omstandigheid dan ook, vinden we dat heel vervelend. Onze programma’s zijn met zorg samengesteld en wij staan garant voor Mission Accomplished.
Wanneer je na 4 weken kunt aantonen dat je als ouder en kind aan alle opdrachten van het Unleash The Warrior Werkboek voldaan hebt, je kind iedere week de Warriortrainingssessie gevolgd heeft én iedere week minimaal 1 relevante vraag over het topic dat we behandelen stelt in de community voor ouders, stuur dan alle relevante documenten naar ons toe. Wij zullen dan de Succes garantie in werking stellen door in een op maat gemaakt 1-op-1 programma ervoor te zorgen dat je alsnog het beloofde resultaat gaat behalen.

Als ik niet tevreden ben, kan ik dan van mijn aankoop af?
We vinden het heel vervelend als je niet tevreden bent over onze service. We zullen er alles aan doen om het te verbeteren. Mocht je na al onze efforts toch niet willen blijven dan bekijken we individueel wat de mogelijkheden zijn tot een refund?

MAATREGELEN EN VOORWAARDEN OMTRENT HET CORONA VIRUS

De cursussen gaan door! Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

LET OP! WIJ HEBBEN EEN CORONA-PROTOCOL. BEKIJK DEZE HIER

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) | Wie TPI vormen | Transitie Proefdiervrije Innovatie

Blijf gezond! Blijf in beweging en let op elkaar.

Wat gebeurt er met mijn boeking als het niet door kan gaan?
Mocht de situatie veranderen, dan zullen boekingen kosteloos doorgeschoven kunnen worden naar een ander cursus of je ontvangt het factuurbedrag van ons retour.

 


Laat ook jouw kind meedoen en ervaar zelf wat het effect is!